Tandprotese med tryklås priser: Hvad koster en behandling?

Tandprotese

Det behøver ikke at være dyrt at få en tandprotese med tryklås – og du får dit naturlige smil igen

Mange tror fejlagtigt, at det er uoverskueligt dyrt at få lavet en tandprotese. Måske har de hørt fra venner og familie, at det koster 3, 4 eller 5 månedslønninger at få det smil, de drømmer om ved hjælp af en protese. Det kan afholde mange fra at opsøge en tandtekniker med henblik på at få lavet en tandprotese. Det er synd og skam, da virkeligheden er, at behandlingen slet ikke er så dyr, som man skulle tro.

Få et overblik over priserne på en tandprotese med tryklås

Ligesom med alle andre serviceydelser afhænger prisen på en tandprotese med tryklås af mange ting. Typisk vil tandteknikeren beregne en individuel pris til dig for at give dig en så fair pris som muligt.

Tandteknikeren ser på dine tænders tilstand og vurderer derefter, hvad prisen bliver. Hvor mange tænder har du tilbage? Hvor stærke er de? Og har du brug for en protese i både over- og undermund? Det er nogle af de ting, teknikeren vurderer, før prisen beregnes.

Typisk kan proteser fås til en pris på mellem 7.000 og 15.000 kr. alt efter protesens størrelse, og hvilken klinik du vælger. Tandproteser med tryklåse ligger i den høje ende af skalaen, men til gengæld er man også helt sikker på, at protesen bliver, hvor den skal i løbet af dagen. Der er ikke risiko for, at den falder ud, fordi den skal trykkes på plads ved hjælp af to knapper i henholdsvis protesen og tandkødet.

Det er værd at bemærke, at man kan opnå en væsentlig besparelse på sin protese ved at være medlem af Danmark. De går ind og dækker flere tusinde kroner, hvilket gør det mere overskueligt og opnåeligt at få sit naturlige smil igen.

Her kan du få en tandprotese med tryklås

Roskilde Tandteknik er en af de tandklinikker i Danmark, der tilbyder attraktive priser på en tandprotese med tryklås. De har masser af tilfredse kunder, som har genvundet glæden ved deres smil ved at få en tandprotese. Nu kan de igen smile med tænderne uden at skulle bekymre sig om, at deres tænder ikke ser ud som ønsket. Det giver livskvalitet – og det samme kan du opnå ved at kontakte Roskilde Tandteknik.