Slip for at sidde i kulde – få en infrarød terrassevarmer

Er der køligt ude på terrassen en sommermorgen? Så kan du hurtigt få varmet op med en moderne varmelampe i form af en infrarød terrassevarmer. Disse er et godt alternativ til klassiske, gasdrevne terrassevarmere – og det er der flere grunde til. For det første giver de mere effektiv opvarmning, for det andet kræver de ikke anden brændsel end strøm, og for det tredje giver de ingen lugtgener.

Varmestråler opvarmer kun det, de når

Når en infrarød terrassevarmer giver mere effektiv opvarmning end en model, der kører på gas, så skyldes det, at varmelampernes varme ikke går tabt på vej til modtageren. Hvor at meget af varmen fra en terrassevarmer, der kører på gas, går tabt i luften, vil varmen fra en infrarød terrassevarmer kun opvarme det, som varmestrålerne skinner på – så du vil ofte få mere opvarmning for pengene.

Slip for rødt restlys ved en moderne terrassevarmer

Men er det ikke lidt irriterende at have en kraftig lampe tændt på terrassen? Egentlig ikke, for restlys er ikke det store problem ved flere moderne modeller. De er nemlig designet, så at du ikke vil blive generet af rødt restlys. Du kan derfor sagtens sidde og drikke din morgenkaffe eller læse ude på din terrasse, uden lampens varmestråler virker som et distraherende moment. Så få dig en varmelampe.

Det er nemt at sætte varmelamper op udendørs

Hvis du gerne vil kunne nyde at være udendørs sommeren rundt, uden du skal til at klæde dig i flere lag, så få en infrarød terrassevarmer sat op. Det er meget nemt at sætte varmelamper op, da de kan monteres med beslag på mur eller fra taget. Du kan også få stativer, de kan sidde i, hvilket gør dem mobile. Så bliver det nemt for dig at flytte rundt på varmen alt efter behov en given morgen/aften.