Sæt dit eget præg på boligens udseende og vedligeholdelse

En god vedligeholdelse af huset er lig med med en vedligeholdelse af huset både indvendig og udvendig. Vedligeholdelsen af huset behøver ikke at være dyrt og det behøver samtidig heller ikke at være tidskrævende. Man kan komme langt både indvendig og udvendig med en klat maling. En klat maling kan somme tider også give huset et helt nyt look. For at kunne give huset et nyt look, kan man med fordel overveje at bruge strukturmaling og facademaling.

Skab et unikt look med strukturmaling

Strukturmaling rummer som oftest kvartsand, som er med til at give den grove og kornede struktur. Denne strukturmaling er efter grundig omrøring nem at arbejde med. Malingen kan man både arbejde med inde og ude. Malingen kan alt efter hvordan det påføres, give et råt look. Man har mulighed for at trække malingen, så man kan gøre væggen mere rustik. Dette kan man nemt gøre med penslen. Man kan også lade strukturmalingen være på væggen, så den får et vandskuret look. Strukturmaling er i bund og grund op til fri fortolkning.

Strukturmalingen kan som sagt benyttes både ude og inde og på de fleste overflader. Bruger du strukturmalingen indenfor, kan du lave nogle fede kontraster til dine pynteting. Du bestemmer selv, hvor grov væggen skal være alt efter, hvor mange penselsstrøg du laver i den våde maling. Du bestemmer samtidig også selv designet, hvilket gør dine vægge unikke. På den måde kan du lave en væg, som ingen andre har. Du kan også lave det præcis samme udenfor, og give dit hus et helt unikt udseende.

Fuldend huset med facademaling

Husets facade holder bedst, når den løbende bliver vedligeholdt og malet. Malingens kvalitet kan have en indflydelse på, hvor ofte kan behøver at trække i malertøjet. Vedligeholdelsen indikerer at man får repareret huller og revner, når de opstår og at malingslaget friskes op, når det har brug for det. Revner og huller giver grobund for alger og udsætter malingen for afskalning. En god vedligeholdelse af huset, skaber både et sundt hus og et godt indtryk af hele huset. Med en god facademaling, sikrer du dit hus mod problemer med alger og afskalning.