Sådan vælger du den rigtige klinik

Der kan være mange grunde til, at man har lidt her og der på kroppen, man gerne vil have forskønnet eller fjernet – og det kan kræve et klinikbesøg. Står du selv og har overvejet en skønhedsbehandling eller -operation? Så får du her nogle gode tips til at vælge den helt rigtige klinik og behandler.

Start researcharbejdet

Når du skal til at støvsuge markedet for at finde den rette klinik, er der flere ting, der kan være værd at overveje, så du lander det bedste sted.

Først og fremmest er et godt sted at starte at finde en behandler, som er professionel, har de rette autorisationer og certificeringer samt har erfaring med den type behandling eller operation, som du ønsker. Brystforstørrelse med brystimplantat, fjernelse af modermærke eller tatovering er ikke her, du bør gå efter ”den første den bedste”. Undersøg resultater og anbefalinger, når du søger. Der kan være god grund til at sammenligne flere klinikker og behandlere.

Overvej også, hvilket prisleje der bliver tilbudt. Hvis det lyder for godt til at være sandt sammenlignet med andre klinikker, så kan der være grund til at være opmærksom og muligvis også skeptisk. I hvert fald hvis det kommer til, at de går på kompromis med vigtige aspekter.

Få en konsultation

Et godt sted at starte er at booke en konsultation hos klinikken, hvor du både kan få et godt indblik i faciliteterne og spørge ind til proceduren ved den ønskede behandling eller indgreb samt efterbehandling og opfølgning. Det er vigtigt, at du føler, du bliver taget godt hånd om, og at du har en god kemi med behandleren.

Husk også, at der er lov om betænkningstid ved fx kosmetiske operationer, så hvis du er i tvivl, kan det være værd at grundigt overveje både behandlingen eller operationen samt den klinik, du har lagt dig fast på.