Sådan kommer du af med en uønsket tatovering

Har du fået lavet en tatovering du har fortrudt og nu vil du bare gerne af med den, på den ene eller den anden måde. At få den fjernet med laser kan være en dyr og smertefuld omgang, og hvis du virkelig elsker tatovering, er det alligevel en smule vemodigt at få den fjernet helt. Hvis du kan nikke genkendende til denne problemstilling, så burde du i stedet overveje at få lavet en cover up tatovering i stedet for den gamle tatovering, som du har fortrudt eller er utilfreds med. I denne artikel kan du læse om hvordan du finder en tatovør der kan lave en flot cover up tattoo og give dig glæde ved din tatovering tilbage.

Udnyt dit netværk

Hvis har du besluttet dig for at få lavet en cover up tattoo i stedet for din gamle tatovering, så start med at række ud til de personer i din omgangskreds og dit netværk, som også har tatoveringer. Der er en god chance for at nogle af dem har stået i den samme situation som dig og har fået dækket en tatovering de enten fortrød eller var utilfreds med. De fleste har en yndlingstatovør som de med glæde vil anbefale dig at besøge og få til at dække din gamle, slidte eller decideret grimme tatovering. Ræk ud til dit netværk først.

Udnyt internettet

En anden effektiv metode til at finde en tatovør der kan dække din gamle tatovering, er ved at søge efter en på internettet. De fleste tatovører har hjemmesider og sociale medier som du kan tjekke ud, for at få et billede af hvor dygtige de er og hvad de kan tilbyde. Ved at tjekke deres sociale medier kan du også studere kommentarerne på deres opslag, som giver en god indikation på om folk er tilfredse med deres tatoveringer eller tatovøren generelt. På den måde kan du undgå at få endnu en tatovering du fortryde.

Læs anmeldelser

Internettet kan også bruges til at læse anmeldelser af de forskellige tatovører. Du kan i mange tilfælde læse anmeldelser på deres sociale medier, som for eksempel på Facebook. Hvis de ikke har anmeldelser slået til på deres sociale medier, kan du læse folks kommentarer som beskrevet ovenover, eller tjekke om tatovøren er at finde på Trustpilot og i stedet læse anmeldelser der. Undersøg altid de forskellige tatovørers anmeldelser inden du booker en tid, så du undgår at får en dårlig oplevelse eller en tatovering du ikke er tilfreds med.