Nyd din have hele året rundt

Med et støjhegn i piletræ, har du de bedste betingelser for at nyde din have. Et støjhegn betyder nemlig, at du altid kan finde en stille og rolig plads i haven, da det som navnet siger, er lavet til at bekæmpe støj. 

De fleste mennesker har en have, fordi de nyder at bruge den. Desværre er det nogle gange svært at nyde ens have, hvis der altid er støj og larm. Det kan være at du bor direkte op af en trafikeret vej, der altid byder på larm fra de forbikørende biler. Til det er et støjhegn nødvendigt, det skærmer nemlig haven, og ligger en stor dæmper på den larm, der kommer fra vejen, så du igen kan få fred og ro i din have. 

Vælger du at sætte et støjhegn op på din grund, er der visse ting, du skal være opmærksom på, hvis du vil have mest muligt ud af dine anstrengelser ved at sætte hegnet op. Som udgangspunkt kan hegnet placeres i skel ud mod vejen, og jo højere et hegn du vælger – jo mere vil du ud af at sætte hegnet op. 

Kan også bruges omkring terrassen

Har du brug ro på et bestemt område i haven, for eksempel på din terrasse, så er støjhegnet også her, en ganske god ide. Her er det en god ide, at vælge et hegn der er fremstillet med mineraluld på indersiden, i stedet for pil. Mineralulden er nemlig med til at forhindre støjen i at reflektere sig, mellem hegnet og dit hus.