Indlægssåler til hælspore

Man mærker det straks, man sætter foden i skoen med Align Footwear indlægssålen i. Der sker noget. Uanset hvilken sko man har på fødderne, mærker man ofte med det samme, at sålen retter foden op og lindrer på hælsporen. De tre punkter på siden af sålens hæl forhindrer ganske enkelt foden i stå skævt, så man også går, står og løber med en skæv kropsholdning, hvilket ofte resulterer i, at man ”kompenserer” for skævheden og dermed også risikerer at opleve smerter og træthed andre steder i kroppen.

Patenteret og innovative teknologi ligger bag

Det interessante ved dette indlæg til hælspore er bl.a., at den ikke låser dine muskler og sener fast under hælen ved hjælp af støtte OP UNDER foden som så mange andre traditionelle løsninger gør. Nej, den her ”griber” fat om hælen PÅ SIDEN af foden og løfter foden lidt op, så netop muskler og sener kan holde sig i bevægelse og dermed stærke hele dagen og hele livet. Teknologien er kort fortalt baseret på logik: du skal holde ALLE dine muskler og sener i bevægelse hele livet, altså også dem du har under dine fødder. Så snart du evt låser disse fast med f.eks. pelotter og kunstige indlæg under svangen og bløde puder i hælen, vil dine muskler og sener ofte blot blive dovne og slappe – og så får de først svært ved bevægelse.

Hvor kan man så finde de her indlæg til hælsporen?

I Danmark findes der flere end 300 forhandlere af Align Footwear indlægssålerne spredt rundt om i hele landet. Statsautoriserede fodterapeuter, fodplejere, fysioterapeuter og ergoterapeuter, zoneterapeuter og massører – altså fagfolk, som er uddannet indenfor krop og fødder, og som har den rigtige kompetence til at rådgive – er stolte forhandlere af Align Footwear’s indlægssåler. Derudover er også forhandlere i Tyskland, Sverige og Schweiz samt på Færøerne. Align Footwear hælsporeindlæg kan desuden bestilles på webshops i 11 europæiske lande på 8 forskellige sprog.