Lider du af kronisk bihulebetændelse? Sådan kommer du af med det

Kronisk bihulebetændelse betegnes som en folkesygdom, som rammer mellem 5-12% af alle voksne danskere. Det er ikke en alvorlig sygdom i sig selv, man kan være relateret til andre og mere alvorlige lidelser. Hvis man døjer med tilstoppet næse og andre forkølelsessymptomer, så er det muligt at der er tale om kronisk bihulebetændelse og det kan derfor være nødvendigt med en operation. Hvis du vil vide mere om hvordan, at du kan blive opereret og dermed slippe af med denne kroniske folkesygdom, så kan du med fordel læse med i resten af denne artikel, hvor du et par tips og gode råd, til hvordan du tager næste skridt.

Snak med din egen læge først

Hvis du mistænker at du har denne lidelse, så er det første du skal gøre, er at kontakte din egen læge og aftale en tid til en konsultation. I samarbejde med din læge, kan I finde frem til den løsning der er bedst for dig. I nogle tilfælde vil løsningen være en operation. Der er dog generelt set en utrolig lang venteliste på forskellige former for operationer, at du kan risikere at skulle vente i rigtig lang tid. Derfor kan man med fordel overveje en anden løsning. Dette kunne for eksempel være en operation på et privat hospital.

Sådan finder du et privat hospital

Hvis du ikke har energi eller overskud til at skulle vente på at blive opereret, så kan du i stedet benytte dig af et privat hospital. For at finde et privat hospital skal du ikke gøre andet end at foretage en google søgning. På den måde kan du hurtigt finde frem til et privathospital, hvor du kan booke en tid til en operation. Det kræver dog at du har penge til at betale for operationen selv, eller have en speciel forsikring.