Lider du af angst?

Opdager du lige pludselig at du gisper efter vejret? Eller får du lige pludselig noget, som godt kunne minde om panikanfald? Så kan du ikke godt være, at du lider af angst. Det er en god idé at gøre noget ved det. Det er i hvert fald ikke noget, som der blot skal ignoreres væk.

Er det på tide at snakke med en psykolog?

Det kan være en meget god ide lige at overveje, hvorvidt det egentlig er tid til at snakke med en psykolog. Det kan være meget behjælpeligt for mange mennesker, som har det lidt svært for tiden. Og hvis du går og har angstlignende symptomer, så er det i hvert fald et tegn om, at tingene ikke lige er helt formidable for tiden.

Nogle kan have det lidt svært ved at tage til psykolog, hvis de aldrig har gjort det før. Måske mener du selv at du ikke har noget at skabe dig over? Har du dårlig samvittighed over, at du har angstlignende symptomer? Det er slet ikke noget, som du bør have. Det er såmænd gavnligt for alle mennesker at tage til psykolog på et eller andet tidspunkt. Vi har med garanti alle sammen noget, som det kunne være meget rart at få snakket med et professionelt om.

Det er samtidig vigtigt ikke at sammenligne din egen smerte med andres. Selvom du måske objektivt mener, at andre mennesker har været igennem mere, så er det ikke noget du kan bruge til noget. Hvis du har det dårligt, så skal du ganske enkelt snakke med en professionelt om det. Så enkelt er det nu engang.

Har det noget med næsen at gøre?

Måske har du et rigtig dejligt liv og du kan virkelig ikke se, hvad dine angst lignende symptomer bunder i? I så fald kan det faktisk godt have noget fysisk at gøre med næsen.

Nogen er simpelthen født med en meget tyndere næse end andre, hvor der ikke kan komme lige så meget luft igennem. Det kan virke meget banalt, men dette kan faktisk have stor indflydelse på, hvor meget luft man kan få ned i lungerne. Og hvis man ikke kan trække vejret ordentligt generelt, så kan det hurtigt sætte sig som angstlignende symptomer.

Klik her for at se en hjemmeside for en næseklinik, som du eventuelt kan kontakte. Prøv at snakke med dem og få dem til at kigge på din næse. Måske er det faktisk næsen, som skal gøre noget ved i stedet for?