Hold dig i gang med hjælpemidler som senior

Alderen sætter sig sine spor. Det er helt naturligt, men det kan også være hæmmende. Især hvis man pudselig føler, at det bliver besværligt at komme omkring, og man således bliver begrænset i den frihed, man er så vant til at nyde godt af.

Heldigvis er det noget, der findes råd for med nogle gode hjælpemidler, der sørger for, at du kan bevæge dig og frit og sikkert og samtidig få din krop rørt. Uanset alder er det nemlig altid vigtigt med bevægelse og aktiviteter i hverdagen – motion har nemlig ingen alder.

Måske er det derfor på tide med rollatorer eller krykker?

Hvad med smarte rollatorer?

Det kan være, at du har behov for lidt ekstra støtte, når du er ude at gå og måske skal ned til købmanden efter det mest basale til husholdningen. Og i sådant et tilfælde kan det være en fordel med rollatorer. Disse sørger for, at du stabilt kan bevæge dig omkring, du kan sætte dig, hvis du får behov for et pusterum, og samtidig kan du i kurven foran opbevare alt det, som du indkøber dig, eller som du måtte have behov for på din tur.

Se her og find udvalget af rollatorer – der er nemlig flere smarte modeller at vælge mellem.

Find stokke og krykker online

Har du ikke behov for helt så meget støtte, og er det måske også kun i perioder, at du har brug for en hjælpende hånd, når du skal omkring, kan det i stedet være en fordel med en stok eller måske krykker. Find stokke og krykker her – her er også flere modeller at vælge mellem.

Stokke og krykker giver nemlig også masser af støtte og sørger for, at du føler dig aflastet hver gang, du tager et skridt, idet du kan hvile din vægt på andet end dine ben.