Har du brug for mere fleksibilitet i dit arbejde som sygeplejeske?

Det er nok ikke gået manges næse forbi, at sygeplejerskerne i disse coronatider har været en del i medierne, da de ønsker at øge deres løn, få bedre arbejdsvilkår, herunder at ansætte flere og generelt få et bedre arbejdsmiljø. Dette skriv omhandler ikke, hvorvidt man er enten enige, neutral eller uenig med sygeplejerskernes krav til regeringen, men omkring hvordan du som sygeplejeske kan få mere fleksibilitet ind i din arbejdsuge. Der er forskellige brancher, som ikke har den store fleksibilitet, når det kommer til arbejdstider på døgnet, antal arbejdsdage eller hvilke opgaver, som man ønsker at udfører og uden af fornærme nogen, så må man sige, at jobbet som sygeplejeske ikke er et job med særlig stor fleksibilitet, men det kan du lave om på.

Vikarbureau sygeplejeske

Der findes vikarbureauer til mange private brancher, hvor ledige danskere kan melde sig ind og blive sendt ud i kortere eller længere tid i en virksomhed, som mangler ens ressourcer. Det samme gælder sygeplejerskerne. Ved vikarbureau sygeplejeske kan du tilmelde dig de opgaver, som du ønsker og selv bestemme, hvilke tidspunkter du ønsker at arbejder. Søger en virksomhed en vikar sygeplejeske, som skal arbejde om natten, kan du lade være med at accepterer jobbet, og du bevarer din fleksibilitet. Har du ekstra tid en periode, kan du som vikar sygeplejeske få tjent nogle ekstra penge, når det passer dig. Du har fleksibiliteten.

Forskellige vikarbureauer

Når det kommer til private virksomheder, så findes der forskellige vikarbureauer, som man kan melde sig ind i. Det samme gælder for sygeplejerskerne. VikTeam er et vikarbureau for sygeplejersker, som gerne selv vil kunne bestemme over deres arbejdstid og opgaver. Det giver dig friheden til, at prioriterer, som du ønsker det, og som det passer bedst ind i jeres familie. Det behøver ikke være fuldtid mange søger nemlig også deltidssygeplejersker.