Gør det overskueligt at blive sundere med en ugetavle

Laver du hver uge en madplan for at holde styr på, hvad du skal have at spise i løbet af ugen? Og skal du have en mere overskuelig måde at holde styr på din træning i løbet af ugen? Så kan en ugetavle gøre det nemmere og mere overskueligt at holde styr på, hvad du skal have at spise hver dag i ugen – og eventuelt hvad du skal have handlet ind til ugen – og hvad du skal træne hvilke dage.

Ved at have en ugetavle, som allerede er delt op i alle ugens syv dage, kan du nemt skrive ned, både hvad du skal have at spise, og hvad du skal træne i løbet af en uge. På denne måde bliver det mere overskueligt at holde den sunde livsstil, fordi du har en overskuelig plan over, hvad du skal spise og træne i løbet af ugen.

Du kan med fordel hænge tavlen op i dit køkken, så nemt kan se, hvad du skal have at spise om aftenen, og hvad du eventuelt skal lave af træning, når du kommer hjem fra skole eller arbejde. Det bliver herved nemmere og mere overskueligt for dig at se og huske, hvad der skal ske den følgende dag.

Du kan også købe en ugetavle, som har ekstra plads til andre ting, du skal holde styr på i løbet af ugen – for eksempel din indkøbsliste, så du ved, hvad du skal have handlet ind til din madplan for den kommende uge. På denne måde gør du det nemmere for dig selv at spise sundt, fordi du ikke ender med at skulle finde ud af, hvad du skal have at spise til aftensmad, når du kommer hjem. Hurtig aftensmad kan hurtigt blive take-away eller noget mindre sundt, derfor bliver det nemmere at spise sundt ved at planlægge din aftensmad med en madplan.

I forhold til træning, kan en ugetavle også gøre det nemmere og mere overskueligt at holde styr på, hvad du skal lave af træning de forskellige dage i ugen. Holder du en striks træningsplan, hvor du om mandagen træner arme, onsdagen træner mave og fredagen træner ben, så bliver det hurtigt mere overskueligt at kunne se, hvad du skal den pågældende dag, på din ugeplan.

Med en ugetavle bliver det derfor nemmere for dig at vedligeholde den sunde livsstil, fordi det hele bliver mere overskueligt og nemt at tilgå.