Glem den mentale sundhed når du træner

Når du er i gang med en rejse på vej til et sundere jeg, kan det godt føles som om man kører 100 km i timen. Men det er essentielt at stoppe op og føle efter en gang imellem. Hvile er utroligt vigtigt. Når vi slapper af, har vores kroppe ro til at genoplade batteriet. For at fungere optimalt – det hjælper på alt fra humør, funktionalitet og sågar mentalt helbred.

Arbejder du på kroppens sundhed, kan det være let at glemme alt om hovedet. Men selvom vi har travlt, er det vigtigt at tage 5 minutter til os selv en gang imellem og bare slappe af og fokusere på os selv. Brug de åbninger du har i din dag til at tage dybe indåndinger, strække ud, bruge tid med folk du holder af, gå en tur, læse – det er alle ting der kan hjælpe dig med at tømme sindet. Hvad end der hjælper dig med at slappe af, forsøg at gøre plads til det i dit skema. Husk også at få sovet det du skal. Det hjælper med at overskue den travle hverdag.

Det er også sundt at huske på, at en dag uden træning en gang imellem kan være lige det man har brug for. Man når ikke særlig langt hvis man ikke husker at passe på ens eget ve og vel. Backupenergien er begrænset, så du kan ikke blive ved med at køre på tom motor. Nogle gange er der måske også behov for at tage et længere afbræk. Giv dig den tid du skal bruge på at lade batterierne op, så du igen kan give den gas i hverdagen. Se det som en investering i dig selv.

Har du alt det du skal bruge til løbeturene og aftenerne på sofaen? Fusion løbetøj kan bruges i træningscentret, på løbebanen og hjemme i stuen til afslapningen. Det behagelige materiale er både praktisk og komfortabelt. Komfort i klassisk design, giver dig mulighed for at anvende tøjet i en række forskellige sammenhænge.