Gå i seng med et smil på læben med en kontinentalseng

At få en god nattesøvn i en skøn seng er ren helse for både krop og sjæl. Det gør bare, at man vågner mere glad og føler sig mere oplagt til en ny dag.

Står du og mangler ny seng

En god kvalitetsseng betyder meget for ens generelle velvære. At ens krop ligger godt på en god madras fordrer helse og velvære Bedzzz.dk i det daglige. For uforstyrret søvn er vigtig at få, for at kroppen og sindet får hvile. Der er skrevet mange bøger om god søvn bl.a. kan nævnes, at søvn fremmer mindre sygdom. Idet kroppen regenererer dagens indtryk ved den dybe søvn.

En flot seng

En flot seng pryder et hvert soveværelse. Interiør-mæssigt indgyder det til ro og afslapning, så at vælge rolige farver er også betydningsfuld for at falde til ro. Ligeledes er det vigtigt, at der er luftet ud i rummet. Dyner, puder samt sengelinned må gerne være fremstillet i åndbare materialer, men vigtigt at de også luftes, så de dufter af friskhed. For naturen har også indvirkning på vores søvn i form af den friske luft. Hvor for meget varme kan bidrage til en dårlig nattesøvn, idet man kan vågne alt for mange gange.

Vælg en god madras

En god madras er dertil givet godt ud, idet den har den rette affjedring. Ligeledes må en madras ikke være for hård eller for blød. Det kan være fornuftigt at afprøve sengen forinden, hvis det er muligt. Men der er også forretninger, som bytter madrassen inden for en vis tidsfrist, hvis valg af den forkerte madras er foretaget.

En kvalitetsseng er en investering

En lækker seng skal ses som en investering i dig selv. Den bruges dertil dagligt og holder i mange år. Så at bruge lidt flere penge på en ordentlig seng er i sidste ende givet godt ud. For at smide penge efter en dårlig seng, er penge ud af lommen. Det kan være tilrådeligt at købe nyt under udsalg, også hvis dine penge er små.

Vedligeholdelse af din seng

Sørger du dertil for at holde din seng ren og pæn, men også udlufte madrasserne godt og grundigt. De kan også specielvaskes via firmaer. Heraf øges holdbarheden på din seng, men også at den fremstår som ny. Vel og mærke hvis den ikke er tildækket af et smukt sengetæppe samt smukke puder.