En nemmere måde at være veganer

Vegansk mad på fem gafler

En vegansk madleveringsservice er en service, der leverer vegansk og vegetarisk mad til kunderne.

De tilbyder tjenester som:

  • Økologiske varer leveret ugentligt
  • Madplaner for folk på farten
  • Sunde muligheder for børn og voksne
  • Kasser mad, med opskrifter og mad der skal spises inden for ca. 1 uge.

Én anden udbyder på det danske marked skiller sig ud. Bonzo. Bonzo leverer som de eneste, i hvert fald på dette tidspunkt, veganske måltidskasser, der indeholder færdigretter, der er frysetørrede og henkogte. Hvis du ikke kender til de metoder, så er det meget naturligt. Henkogning brugte man før, man havde en fryser. Du spiser vegansk, men maden er tilberedt for dig, så det blot skal opvarmes.

Hvorfor og hvordan virker en vegansk måltidskasse?

En vegansk måltidskasse er en måde at få sund, vegansk mad leveret til døren. Det er en praktisk måde at sikre sig, at du spiser sundt og får nok protein. Du kan vælge imellem forskellige veganske kasser på bonzo.dk – alt afhængig om det er til familien, som single, eller med slankekur som formål.

Bonzos veganske måltidskasse indeholde forskellige typer retter, der gør det nemt at spise varieret, men samtidig slipper for alt det praktiske og tidskrævende.

Prisen på den veganske måltidskasse vil afhænge af, hvilken type mad du ønsker. På Bonzo har du til gengæld den fordel og frihed, at du nemt kan supplere måltidskasserne med de enkelte retter, du har lyst til.

Vegansk måltidsleveringsservice

Det veganske måltidskassefirma Bonzo er et anderledes koncept, der er blevet introduceret til madverdenen. Vegansk mad bliver mere og mere populær i verden, efterhånden som folk bliver mere bevidste om deres helbred og hvad de putter i deres krop.

Mange mennesker vælger veganisme, fordi de mener, at det er en sundere livsstilsmulighed. Der er mange fordele ved at være veganer, såsom lavere kolesteroltal, lavere blodtryk og vægttab. Ulempen ved at være veganer er, at kosten kan være svær at opretholde på grund af manglende variation i forhold til madvalg. Det er her, virksomheder som Bonzo kommer ind og tilbyder en alternativ løsning til dem, der ønsker en sund livsstil, men ikke ønsker at opgive variationen, når det kommer til deres måltider. Bonzo tilbyder mad, der er markant anderledes end de andre typiske måltidskasser. Det er baseret på ældre madlavnings traditioner, der sikrer at det 100 % frit for kemikalier, men giver en stærk og kraftfuld smag. 

Der er adskillige services der leverer mad til døren. Men Bonzo er den eneste, der leverer mad, der har lang holdbarhed. Hvis du er interesseret i mere, så læs inde på bonzo.dk.