En forsvarsadvokat kan hjælpe dig med at få livet tilbage

Hvis du sidder fængslet, vil du sandsynligvis gerne løslades. Har du allerede afsonet to tredjedel af sin straf, er dette faktisk muligt. Det giver dig nemlig mulighed for at søge om prøveløsladelse. Desværre kan du ikke vide dig sikker på, at få lov til dette.

Processen starter du blot ved at sende en ansøgning om at blive prøveløsladt til Kriminalforsorgen. Hvis de giver afslag, kan du tage sagen videre til Direktoratet for Kriminalforsorgen. Får du også afslag her, er næste skridt at tage sagen videre til domstolene.

En forsvarsadvokat kan hjælpe dig

Har du fået afslag ad to omgange, er det ikke sikkert, at du har en god sag, når den først kommer for retten. Det betyder dog ikke, at det ikke kan lade sig gøre at blive prøveløsladt. Det kan det sagtens, men i de fleste tilfælde kræver det, at du allierer dig med en dygtig advokat.

Forsøger du at føre sagen på egen hånd, hæver du ikke ligefrem dine forudsætninger for succes. Vil du have de bedst mulige betingelser for dette, skal du finde en advokat, der kan hjælpe. Har du besluttet dig for at gøre dette, så find en her.

Du skal ikke vælge en vilkårlig advokat

Når du skal finde en advokat, der kan hjælpe dig med at blive prøveløsladt, skal du ikke vælge en vilkårlig advokat. Derimod skal du vælge med omhu, da du skal sikre, at du finder en forsvarer, der har erfaring med at føre denne type sager ved domstolene.

Såfremt du allierer dig med en sådan advokat, vil du give dig selv bedre betingelser for at vinde sagen. Det vil naturligvis aldrig kunne garanteres, at du får succes, men det betyder ikke, at du ikke bør prøve. Tværtimod er det altid værd at give det et forsøg.

Skal man selv betale for det?

Hvis det ender med en domstolsprøvelse af sagen, vil du som udgangspunkt blive stillet som om, at du er blevet meddelt fri proces. Det er en betydelig fordel for dig, da det betyder, at der ikke er nogen egenbetaling forbundet med det. Det understreger kun, at du skal finde en advokat.

Desværre er der mange, der tror, at de selv skal betale advokatudgifterne. Derfor ender de med at give op, hvis deres sag bliver afvist af Direktoratet for Kriminalforsorgen. Det bør man dog ikke gøre, da der ikke er nogen egenbetaling ved at tage sagen i retten.