Din lokale tandlæge i Hvidovre

Alt for mange danskere går alt for sjældent til tandlægen. Hvorfor? Grundene kan være mange. Fordi det er dyrt, fordi det ikke føles tvingende nødvendigt, men nok først og fremmest fordi det er ubehageligt. Her hos Tandlægerne Friheden i Hvidovre gør vi en stor indsats for at afhjælpe alle disse grunde.

Prisen kan vi ikke fjerne – naturligvis koster det noget at gå til tandlægen. Hvis vi kunne tilbyde det gratis, og stadig betale vores egne regninger, gjorde vi gerne det. Men sådan er samfundet nu engang ikke skruet sammen. Når det er sagt, så kan vi altid gøre noget for at holde prisen nede. Vi giver dig kyndig rådgivning i præcis hvad der er nødvendigt at behandle og hvordan. Det er i sidste ende op til dig, hvad og hvor meget, du ønsker at få gjort.

Det kan dog hurtigt blive dyrere i den sidste ende at forsøge at spare på det enkelte besøg hos tandlægen. Derfor får du altid vores ærlige mening, uden noget forsøg på at sælge dig forskellige behandlinger, som måske ikke er nødvendige.

Samtidig er den allerbilligste behandling den, som du slet ikke modtager. Det vil ikke sige, at du skal blive væk – det vil sige, at du skal sørge for at holde dine tænder og din mund så sund og ren, at du ikke behøver gå til tandlægen ofte. Og vi kan hjælpe dig med at holde denne sundhed, så du undgår de store behandlinger.

Så bare fordi det ikke føles nødvendigt at gå til tandlægen lige nu, kan det hurtigt blive dyrt at lade være. Hvis du venter til noget knækker, gør ondt eller falder ud, så står du næsten helt sikkert med udsigten til en større og dyrere behandling – en behandling, som sikkert kunne være undgået.

Til sidst er der smerte eller ubehag. Vi sætter en stor dyd i at mindske disse så meget som muligt. Det bliver nok aldrig direkte rart at få renset tænder eller udført en større behandling. Men vi kan komme langt i dén retning. Det starter alt sammen med tryghed, og derfor sørger vi altid for at etablere et godt og personligt forhold til dig, så du stoler på os, før du sætter dig i vores stol.

Næste skridt er naturligvis, at vi er uddannet til at være så forsigtige og nænsomme, som overhovedet muligt. Du kan derfor altid føle dig i trygge hænder, når du kommer ind til os hos i Hvidovre.