Bliv klogere på en moderne behandlingsform

Synes du, at menneskekroppen er et spændende fænomen? Så du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på den alternative behandlingsform, Body All Mind. Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for, hvad Body All Mind er, og hvordan denne form for behandling adskiller sig fra andre og mere traditionelle behandlingsformer. Du kan læse mere om den konkrete uddannelse på bodyallmind.com.

Hvad indebærer Body All Mind?

Body All Mind er en alternativ kropsterapi, som adskiller sig fra andre behandlingsformer, da kroppen bliver anset som værende én stor mekanisme, der hænger sammen på kryds og tværs. Kroppen er ikke bare et fysisk fænomen, men en kombination af fysiske og mentale komponenter. Dette holistiske kropsbillede er medvirkende til, at behandlingsformerne ikke udelukkende tager udgangspunkt i fysiske metoder, men også inddrager det mentale aspekt.

Forskellige kroppe har forskellige behov.

Body All Mind har et princip om, at ingen kroppe er ens. Når ingen kroppe er ens, kræver de heller ikke ens behandlingsformer. Body All mind terapi indebærer, at hver enkel krop kræver unik behandling. Forskellige kroppe kan behandles med forskellige teknikker, der passer til præcis den krop, der skal behandles. Body All Mind indebærer i den sammenhæng, at man er nødt til at sætte sig ind den respektive persons fysiske og mentale forudsætninger, før en behandling kan lykkes på den bedst mulige måde.

Body All Mind er forud sin tid

Med en uddannelse inden for Body All Mind bliver du en af pionererne inden for moderne behandlingsteknikker. Dette holistiske perspektiv er stadig et nyt fænomen i Danmark, hvilket betyder, at du kan blive en af frontløberne, når det kommer til at sprede budskabet i Danmark.

På uddannelsen vil du blive undervist i etablerede teknikker, som bliver komplimenteret af nye og alternative teknikker, der giver dig et unikt indblik i, hvordan man kan behandle forskellige personer.