Bliv gladere i hverdagen ved at spille tennis!

glad med tennis

Det er almenkendt at sport et godt for os. Det er faktisk bevist at man lever både bedre og længere ved at dyrke regelmæssig sport. Så udover at det er sundt for din krop her og nu, så kan du også forvente at leve langt længere, hvis du dyrker idræt og sport ofte. Men der er faktisk flere gode ting ved at dyrke sport. Dem kan du læse om her.

sport gør dig glad og giver dig motivation

Sportsgrene som du dyrker sammen med andre eller imod andre gør dig glad. Du bliver glad af at røre din krop, det er et fakta som man ikke kan komme uden om. Men hvis du dyrker sport som for eksempel tennis sammen med andre mennesker, som du har det godt med. Så vil det også gøre en betydelig forskel i hvor glad du er resten af ugen. Som menneske har du brug for social kontakt med andre mennesker som du har det godt sammen med og her kan tennis være et rigtig godt bud. I takt med at du kommer i bedre kondi, vil du også blive bedre til at spille. Jo bedre du bliver, jo sjovere er det også at spille. Det er derfor der er så mange mennesker, der elsker deres sportsgrene så højt.

Tennis giver dig både motion og samvær med andre

Specielt i en tid som denne, hvor samværet med andre mennesker har været så begrænset som det har, så vil en sport som tennis gøre dig rigtig godt. Du vil kunne mærke en forskel i din glæde i hverdagen hurtigt efter du er starter med at spille. Både fordi motion gør dig godt og glad, men bestemt også på grund af samværet med andre mennesker. Går du derfor og er små trist eller synes at dit liv mangler lidt glæde, så afprøv om ikke tennis kunne være noget for dig. Når du spiller tennis kan du både spille på hold med en anden eller alene. Du kan derfor også tilmelde dig tennis sammen med en du kender i forvejen. Det kan både være en ven eller din kæreste som du starter til tennis med. Hvis i ikke vil spille på hold sammen, kan i jo også spille imod hinanden. Det vil også give anledning til meget sjov og mange gode grin, hvis du spiller med en du har det særlig godt med. Måske i endda kan spille om, hvem der giver den næste drink i byen (når det engang er muligt igen).