3 lækre møbler du kan lave af paller

At bygge sine egne møbler har mange fordele, og især paller er blevet enormt populært at bygge møbler af – og med god grund. Paller er nemlig både billige og giver dig mange muligheder. Derudover vil de tilføre boligen et råt og lækkert look. Hos Beslagskassen kan du finde tilbehør som greb, bordben og hængsler, som du kan få brug for til dine pallemøbler. 

1 Hyggelig seng af paller

En palleseng kan sagtens være komfortabel, og det eneste du skal bruge pallerne til, er selve fundamentet. Ved at placere en god boksmadras ovenpå, vil du stadig sove som en drøm. Sørg for at pallerne er samme bredde som selve madrassen eller bredere. Mellemrummene i pallerne giver dig desuden god mulighed for opbevaring. 

2 Rustik pallesofa

Det er dyrt at gå ud og købe en sofa, og du kan spare en masse penge ved at lave den selv. Paller er her din bedste ven, og vil danne det perfekte grundlag for et godt underlag og kan også bruges som ryglæn. Pallerne er nemme at skære til, og du kan derfor tilpasse sofaens størrelse og form, så den passer til din bolig. Sørg for at vælge nogle gode madrasser og hynder, så du stadig får god siddekomfort. Ved at lægge to paller ovenpå hinanden, vil du opnå omtrent den samme højde som ved en traditionel sofa. 

Da paller ikke kræver den store vedligeholdelse, kan du også bygge sofaen til udendørs brug på terrassen. 

3 Rullende sofabord 

Paller er også  velegnet, hvis du mangler et funktionelt og lækkert sofabord. Sæt to paller ovenpå hinanden, og gør det fleksibelt med hjul som ben. Du kan enten lade overfladen være rå, eller lægge en form for bordplade ovenpå, så du får en ensartet overflade.